Medlemskap

Vad får du som medlem?

Medlemskorten kommer på sikt att ersättas av elektroniska kort, tills sådana finns kommer vi att dela ut medlemskorten på Klätterdomen vid särskilda tillfällen. Vi meddelar på hemsidan när vi delar ut kort.

Det finns fortfarande ett antal medlemströjor kvar som vi delar ut till nya medlemmar. De som var medlemmar 2016 får en jubileumströja. All tröjutdelning sker på Klätterdomen vid särskilda tillfällen. Håll koll på hemsidan när vi är där.

I medlemskapet ingår en klätterförsäkring som gäller för nästan all klättring i Norden. Sålunda innefattas tävlingar, klättring på konstgjorda väggar inomhus såväl som utomhus, bouldering under 6 meters höjd, klippklättring etc. Försäkringen gäller från och med att medlemsavgiften är inbetald till Kvibergs klätterklubb. För mer information gå in på:
http://bergsport.se/klatterforbundet/vara-forsakringar/medlemsforsakring/

Som medlem i Kvibergs KK får du även:

  • Prenumeration på Svenska klätterförbundets medlemstidning Bergsport som kommer fyra gånger per år.
  • Låna förare, Kvibergs klätterklubb har ett antal förare för utlåning till alla medlemmar.
  • Tävlande får startavgift och milersättning på tävlingar som anordnas av Svenska Klätterförbundet.
  • Delta på klubbträffar och resor. Kvibergs klätterklubb arrangerar flera gånger per år klubbträffar utomhus. Medlemmarna träffas ute vid någon klippa för en dag med klättring och umgänge. Klubben arrangerar även resor till andra klippor i Sverige.
  • Rabatt på Klubbtröjor (Webshopen kommer att öppnas under våren 2017)
  • Möjlighet till att utveckla och utbilda dig inom klättring genom klubbens ideella utbildningsverksamhet. Målet är att du som klättrare skall få ut det bästa av klättringen både utomhus och inomhus.

Dessutom och viktigast av allt både bidrar du genom ditt medlemskap till en fortsatt utveckling av klättringen i och kring Göteborg samt får möjlighet att påverka densamma. Det handlar om allt från bultning och accessfrågor till tävlingar och olika evenemang för att lära och ha kul tillsammans. Allt utifrån vad du kan bidra med och själv brinner för.

För oss är ditt medlemskap ovärderligt!

Genom att bli medlemmar i Kvibergs KK stödjer man även nybultning av leder samt underhåll av befintliga sportleder i Göteborgsområdet. Vidare stödjer man även en omfattande barn- och ungdomsverksamhet samt tävlingsverksamhet i klubben.

Avgifter 2017
Senior 350:-
Junior (upp till och med 19 år) 240:-

Avgifter 2018

Senior 370 :-

Junior (upp till och med 19 år) 260:-

Hur blir jag medlem i klubben?
Nya medlemmar fyller i formuläret på denna länk och sätter sedan in medlemsavgiften på bankgironummer 5865-5127, betalningsmottagare Kvibergs Klätterklubb. Som meddelande till betalningsmottagare anger du ditt personnummer. Detta är mycket viktigt annars vet vi inte vem som satt in pengar och inte.

Du som redan är medlem

Du som redan är medlem får ett inbetalningskort utskickat till dig via E-post. Betala med detta och ange det OCR-nummer som finns på fakturan. Se till att ha en aktuell E-postadress.

Om du vill uppdatera dina kontaktuppgifter så använder du formuläret för nya medlemmar.