Tävlingskommittén

Syftet med Kvibergs klätterklubbs tävlingskommittés är att anordna tävlingar för juniorer och seniorer i både lead och boulder. Kommittén ser även till att ge stöd för våra duktiga juniorer och seniorer för att åka på andra tävlingar runt om i Sverige. Kvibergs klätterklubb har en mängd duktiga juniorer och seniorer som åker runt på tävlingar både nationellt och internationellt. De har även plockat hem flera junior och senior SM guld.

I år kommer Kvibergs klätterklubb anordna Svenska mästerskapen i lead för juniorer på Klätterdomen den 10 maj (länk till inbjudan på förbundets hemsida). Alla som är födda 1995 eller senare är välkomna att delta.

Vi söker funktionärer till tävlingen och vill du vara med och hjälpa till så kontakta Lars eller Axel i Klätterdomens kassa.

Vi kommer även i november anordna den sista deltävlingen i Sverigecupen för juniorer och seniorer i bouldering. Tävlingen anordnas tillsammans med Halmstad klätterklubb och kommer att vara i Halmstads klätterklubbs lokaler. Mer info kommer senare.

Medlemmar i tävlingskommittén:

Olof Hedberg
Lars Högström
Axel Hultqvist
Gabriele Mazza
Lidia Strömsten
Ida Högström