Kommunikation

Den officiella kommunikationen från Kvibergs Klätterklubb kommer alltid att skickas från styrelsen i klubben eller presenteras på klubbens hemsida eller Facebooksida. I de avseenden ni eller andra läser om klubben på sociala medier eller liknande kanaler ber vi er granska källan noga. Vi som idrottsklubb har egna kanaler såsom Facebook, Instagram och Twitter (@kvibergsklatter) som vi administrerar. Nyheter och information postas på vår Facebooksida eller här och innehållet kan alltid betraktas som legitimt med säker källa.

Läser ni någon annanstans om klubben där det citeras enskild medlem eller kommenteras klubbens ställningstagande så är det INTE officiell information och bör därmed också tolkas som hörsägen. Kvibergs Klätterklubb tar avstånd från alla påståenden om vår medverkan, inverkan, avsikter och agenda som inte publicerats av oss själva via våra egna kanaler.

Har du blivit kontaktad av någon som utger sig vara en representant från Kviberg KK och känner dig tveksam?
Kontakta styrelsen!

Om du är en markägare, kommun, myndighet, förening eller om du har en fråga rörande vår verksamhet – hör av dig!

Kontaktuppgifter

För att komma i kontakt med oss kan du skicka meddelande till oss på Facebook eller skicka mail till någon av följande adresser:

  • info@kvibergsklatterklubb.se
  • styrelsen@kvibergsklatterklubb.se
  • ordforande@kvibergsklatterklubb.se
  • valberedningen@kvibergsklatterklubb.se