Medlemskap

Vad får du som medlem?

Medlemskorten kommer på sikt att ersättas av elektroniska kort, tills sådana finns kommer vi att dela ut medlemskorten på Klätterdomen vid särskilda tillfällen. Vi meddelar på hemsidan när vi delar ut kort.

I medlemskapet ingår en klätterförsäkring som gäller för nästan all klättring i Norden. Sålunda innefattas tävlingar, klättring på konstgjorda väggar inomhus såväl som utomhus, bouldering under 6 meters höjd, klippklättring etc. Försäkringen gäller från och med att medlemsavgiften är inbetald till Kvibergs klätterklubb. För mer information se Bergsport.se – medlemsförsäkring.

Som medlem i Kvibergs klätterklubb får du även:

  • Prenumeration på Svenska klätterförbundets medlemstidning Bergsport som kommer fyra gånger per år.
  • Låna förare, Kvibergs klätterklubb har ett antal förare för utlåning till alla medlemmar.
  • Låna utrustning, bara att kontakta materialansvarig (info@kvibergsklatterklubb.se).
  • Tävlande får startavgift och milersättning på tävlingar som anordnas av Svenska Klätterförbundet.
  • Delta på klubbträffar och resor.
  • Rabatt på Klubbtröjor.
  • Möjlighet till att utveckla och utbilda dig inom klättring genom klubbens ideella utbildningsverksamhet. Målet är att du som klättrare skall få ut det bästa av klättringen både utomhus och inomhus.

Dessutom och viktigast av allt både bidrar du genom ditt medlemskap till en fortsatt utveckling av klättringen i och kring Göteborg samt får möjlighet att påverka densamma. Det handlar om allt från bultning och accessfrågor till tävlingar och olika evenemang för att lära och ha kul tillsammans. Allt utifrån vad du kan bidra med och själv brinner för.

För oss är ditt medlemskap ovärderligt!

Genom att bli medlemmar i klubben stödjer man även nybultning av leder samt underhåll av befintliga sportleder i Göteborgsområdet. Vidare stödjer man även en omfattande barn- och ungdomsverksamhet samt tävlingsverksamhet i klubben.

Avgifter 2018

Senior 370 :-

Junior (upp till och med 19 år) 260:-

Hur blir jag medlem i klubben?
Nya medlemmar fyller i formuläret på denna länk och sätter sedan in medlemsavgiften på bankgironummer 5865-5127, betalningsmottagare Kvibergs Klätterklubb. Som meddelande till betalningsmottagare anger du ditt personnummer. Detta är mycket viktigt annars vet vi inte vem som satt in pengar och inte.

Du som redan är medlem

Du som redan är medlem får ett inbetalningskort utskickat till dig via E-post. Betala med detta och ange det OCR-nummer som finns på fakturan. Se till att ha en aktuell E-postadress.

Om du vill uppdatera dina kontaktuppgifter så använder du formuläret för nya medlemmar. Med det sagt så behandlar vi många personuppgifter och det kan du läsa om i vår integritetspolicy.