Klippklättring för sugna inneklättrare och nybörjare 29 april

Söndagen den 29 april anordnad Kvibergs Klätterklubb i samarbete med Göteborgs Klätterklubb en provapådag med enklare klippklättring. Eventet är en del av Climb In.

Eventet är öppet för alla, såväl klubbmedlemmar som allmänhet men vi har satt en nedre åldergräns på runt 10 år.
Vi kommer att hålla till på Introväggen i Utby och där sätta upp topprep för de som vill prova på det här med klättring eller kanske lämna klättergymmet för en ny typ av utmaning. Introväggen har leder i varierande svårighetsgrader, grad 4-6a, och är tänkt just som en introduktion till utomhusklättring. Vi från klubben sätter alltså upp topprep, sköter säkringen av klättrare och kommer med tips och tricks om hur man skall bära sig åt. Utrustning som selar, hjälmar och klätterskor finns att låna och hela eventet är kostnadsfritt.

För att hitta Introväggen tar man buss eller cykel till Utby, går längst in på Ungmästaregatan där Fjällbo Ängar börjar, letar sig fram till eldstaden högst upp på gräsytan där vi tar emot och lotsar er vidare. Tar man bil finns en parkering på Sysslomansgatan i Fjällbo Park, gå sedan genom området upp mot nordväst in på stigarna nedanför berget tills ängarna börjar. Vi finns på plats mellan 11.00 och 15.00.

Varmt välkomna till en spännande dag!

Ett svar på ”Klippklättring för sugna inneklättrare och nybörjare 29 april

  • 12 september, 2018 kl. 22:22
    Permalänk

    Wow vad häftigt!

    Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *