Medlemsbrev juni 2016

_DSC4272


1. JSM
Junior-SM i klättring genomfördes den 21 maj. Evenemanget blev mycket lyckat och deltagarna var nöjda. Styrelsen vill återigen tacka alla som hjälpte till att göra detta till ett lyckat arrangemang.
2. Prova på klättring med TNB (Tidsnätverket i Bergsjön)
TNB är en ideell förening för barn och ungdomar som ordnar olika aktiviteter. Du kan läsa mer om deras verksamhet på www.tnb.nu. I sommar kommer klubben att ordna klättring med TNB vid tre tillfällen. Vi behöver hjälp av er medlemmar med detta.
• Den 13 juli i Gärdsås kl. 13 – 17. Krister Syrtén ansvarar för att topprep kommer upp. Vi behöver medlemmar som kan säkra och inspirera.
• Den 20 juli kl. 13-17 blir det boulder i närheten av Gärdsås. Här behöver vi en ansvarig och medlemmar som kan hjälpa till.
• Den 27 juli kl. 13 – 17 planerar vi klättring på Introväggen i Utby. Även här behöver vi en ansvarig och medlemmar som kan säkra och hjälpa till.
Anmäl till Magnus Röst om du kan hjälpa till vid något eller några av tillfällena. magnus.rost@gmail.com
3. 10-årsjubileum
Klubben fyller 10 år i år och det ska firas. Boka redan nu den 3 september för detta. Vi kommer att ha aktiviteter under dagen och en fest på kvällen. Deltagarna kommer att få en exklusiv jubileumströja. Vi återkommer med mer information om jubileet.
4. Medlemskap
Du som ännu inte betalt medlemsavgiften kan göra det genom att följa instruktionen på http://kvibergsklatterklubb.se/medlemskap

Ha en skön sommar

Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *