Information om utomhusdagen!

På lördag (5/7) är det dags för utedagen i Sibräcka. Nedan finns information om tider och vad dagen innehåller. Har ni inte anmält er än så gör ni det här!

Vi samlas utanför Klätterdomen vid kl 09.00 på lördagsmorgonen för gemensam åkning ut till Sibräcka (ni som tar er ut själva behöver inte samlas där utan vi ses ute vid klippan runt kl 10.00). Ni som har tillgång till bil vore det jätte bra om ni kan ta med er den så alla får plats och kan åka med ut.

I Sibräcka kommer det finnas topprep uppsatta och för er som vill lära er leda utomhus så kommer vi att hjälpa er med det så ni gör det på ett säkert sätt. Kvibergs klätterklubb kommer ha med rep, slingor m.m. och det ni behöver ha med er är skor, sele och kritpåse. Har ni eget rep och slingor är ni givetvis välkomna att ta med er det också.

Kvibergs klätterklubb kommer att bjuda på korv under dagen men det är även bra att ha med lite extra lunch. Har ni några allergier så ta gärna med er eget bröd, korv eller vad det kan vara ni inte tål.

Dagen beräknas sluta kl 16.00 i Sibräcka och hemkomst till Klätterdomen ca 17.00. Det ni behöver betala för utomhusdagen är bensin pengar till chauffören.

Skulle det mot förmodan bli dåligt väder (vi bor ju ändå i Sverige) och det är omöjligt att klättra ute kommer vi att köra ett teknik/träningspass inne på Klätterdomen kl 12.00 (då behöver ni betala entré till Domen i kassan). Om detta blir fallet kommer jag att meddela detta som senast tidigt på lördag morgon, så ser vädret lite dåligt ut, kolla då mejlen innan ni åker till Klätterdomen och har ni inte fått något kör vi ute, annars inne!

Har ni frågor så mejla dom till axelhultqvist@yahoo.se.

Ses på lördag!
Kvibergs klätterklubbs resekommitté.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *