SPORTREHAB och Kvibergs KK ingår avtal 170824

Till Samtliga medlemmar,

Vi kan med stor glädje meddela att Kvibergs Klätterklubb och SPORTREHAB har ingått avtal med varandra sedan den 24 augusti 2017.

Vi kan med detta avtal utveckla varandra som parter och det är två verksamheter som stödjer varandra. Kvibergs klättrare i träningsgrupperna, ledare och föräldrar kommer nu med detta få hjälp med akuta klätterskador inom 48 timmar och för övriga skador inom 7 dagar. SPORTREHAB har helt egna handspecialister som kan stötta vid skador i hand eller ännu bättre förebygga så att skador uppstår.

Samarbetet avser att ge alla medlemmar, utövare, ledare genom workshops och insikt hur vi tränar klättring en skadeförebyggande verksamhet och vid skador se till att få så kort rehabilitering som möjligt. Klubbens medlemmar kan givetvis söka upp SPORTREHAB och få hjälp och uppge att ni är medlemmar.

Vidare information vad som avser kommer publiceras senare på denna hemsidan under egen flik. Tränare och och aktiva i träningsgrupper kommer få mer information.

Nästa steg i samarbetet är att Kvibergs Klätterklubb håller en klättersession med sjukgymnaster och specialister samt en föreläsning om träning och tävling på elitnivå. De kommer hållas av Martin Meyerman och Olof Hedberg från klubben.

Hälsningar från Styrelsen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *