Styrelsen besöker IFSC World Cup Lead Climing i Stavanger

Om nu världens bästa klättrare kommer till en stad inte längre än 70 mil bort från vår hemstad och vägen dit bjuder overkligt bra mc-vägar kan man inte hålla sig, måste åka!!! Konstaterade tidigare i år att WC i Lead skulle kunna ses på annat sätt än 15″ skärm hemma med streaming pga att NKF lyckats få tävlingen till Stavanger.
IMG_2296
Magnus och jag har vart med och arrangerat många tävlingar för klubben och blev sugna på att se Adam Ondra och Kim Jain med flera klättra. Nu kunde vi dessutom se hur de arrangerade tävlingen och kanske dra en och annan erfarenhet till våra egna tävlingar. Sagt och gjort så åkte vi dit och hade mycket trevlig helg tillsammans med vad vi insåg senare fler kamrater från klubben. Magnus Högström tävlade, Pappa Högström var huvuddomare och ytterligare medlemmar träffades på i Norge.
IMG_2280
Vi fick avnjuta en fantastisk tävling med många spännande händelser samt att det var fantastiskt att se det svenska landslaget tävla nästan på hemmaplan. Kajsa Rosén höll de svenska hoppet uppe och bjöd på två av de mest stabila sändningar jag såg i kvalet med 2 st topp.
20150822_163046
IMG_2290Blandat mellan fantastiska mc-vägar, trevligt sällskap på hotellet och ruskigt bra klättring åkte vi mycket nöjda hem på söndagen med leendet långt upp över öronen. Kommer cirkusen hit igen tycker jag att klubben skall arrangera en bussresa dit och dela upplevelsen och heja fram vårt landslag ännu mer än vad vi försökte med.
Mvh
Krister Syrtén och Magnus Röst20150822_163105

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tio − 2 =