Klubbdag utomhus 20/9-14

Efter den lyckade utomhusdagen i Sibräcka där ca 50 personer deltog kommer vi nu att anordna en ny klubbdag och denna gång blir det bouldering ute i Mellby.

Klubbdagen kommer att äga rum den 20 september kl 10.00-16.00 i den natursköna Mellby i Partille (se vägbeskrivning nedan)

Man behöver inte anmäla sig till dagen och samling sker ute i Mellby. Klubben kommer att bjuda på grillad korv med bröd, men ta med dig lite egen mat då vi inte vet hur mycket personer som kommer, så att alla blir mätta.

Vi hoppas på super väder men som alltid i Sverige kan det bli regn och då får vi tyvärr ställa in. I sådana fall kommer vi att meddela detta via Facebook och hemsidan.

Klubben har med sig några crashpads men har du någon egen så ta gärna med den (markera gärna eran padda med namn så ni blandar ihop dem).

Klubben kommer att printa ut förare men vill ni spana lite innan på projekten ni ska köra på hittar ni det här: Förare Mellby.

Har ni frågor så kontakta Mike på michael.ingebro@telia.com

Ses den 20/9
Kvibergs klätterklubbs resekommitté

Vägbeskrivning:

Med bil: Från Klätterdomen ta Utby vägen mot Partille. Kör in på Ögärdesvägen och parkera på PMS-tekniks parkering. Karta

Med spårvagn: Ta buss 519 mot Jonsered och hoppa av vid Jennyhill och gå upp för Ögärdesvägen till PMS-teknik.

Gå sedan över gatan och ta stigen som leder upp till Mellbyängen. Följ stigen ett par hundra meter tills ni kommer till en hage, gå över hagen och fortsätt ut på ängen så finns vi där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

två × 5 =