JNM Boulder 2014

Nu har vi, Maja Hallgren, Sebastian Blyckert, Natalie Strömsten,  Nelly Moen, Felix Ståhl Wadsten, Felix Pedersen, Moa Berglund, Ragnar Hallgren och coach Olof Hedberg från Kvibergs Klätterklubb spenderat hela helgen i Stockholm. Det har varit en väldigt trevlig, rolig och klättrig helg! Vi hängde i Klättercentret vid Telefonplan (Stockholm) både lördag och söndag då det var där årets JNM i boulder höll till.

Efter en god fredagsmiddag och skön sömn på hotellet var vi laddade för kvalet på lördagen. Vi alla tyckte att det var riktigt roliga problem och alla kämpade på bra.

Det var väldigt jämt i många utav kvalen och Felix och Maja tog sig till final i Youth B, Sebastian i Youth A och Natalie och Nelly i junior klassen. Även Felix P och Moa som inte tog sig hela vägen till finalen kämpade och gav allt.

Efter ännu en rejäl middag och goda efterätter som coach bjöd på var det dags att sova lite igen och ladda upp inför söndagens finaler.

Först ut var Maja och Felix som båda två slutade på 6:e plats, snyggt jobbat av båda två!

Maja
Maja

”Det blir coolt” sa Sebastian innan han gick på för att ge järnet i finalen Youth A, han klättrade finfint och slutade på en 4:e plats.

Zebbe
Sebastian

Efter detta var det dags för juniorernas final alltså var det Natalie och Nellys tur att klättra.

”Det är sjukt viktigt att läsa rätt” är Natalies kommentar efter att hon kört och kämpat på bra på de 4:a finalproblemen vilket även Nelly gjorde som slutade på 5:e plats och Natalie på 6:e plats.

Nelly
Nelly

Vi från Kvibergs Klätterklubb är nöjda med våra insatser och taggade på att komma hem till domen igen för att fortsätta med hård träningen inför de kommande tävlingarna.

Vi vill tacka Solna Klätterklubb för ett mycket rolig och bra arrangerat JNM!  Grymt kämpat och klättrat av alla deltagarna från hela norden!

Moa Berglund/Team Kviberg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *