Var med och ta ett jättekliv framåt med klättringen i Göteborg!

I år vill vi ta ett jättekliv med Kvibergs klätterklubb! Målet är att bli en mycket mer aktiv klubb både för er som befintliga medlemmar men också för de som ännu inte valt att gå med i någon klätterklubb.

Vi ser att det finns jättemånga därute som klättrar men väljer att inte ansluta sig till en klubb. Ser också behovet av att anordna mer aktiviteter så att nya klättrare känner sig välkomna till sporten och framförallt också vågar ta klivet från inomhusgymmen ut till alla våra mäktiga klippor och Boulders här i Göteborgsområdet.

Detta kommer givetvis inte att hända av sig själv utan vi tror att vi måste göra en massa olika saker för att detta skall hända.

Redan nu har det hänt en del och flera saker är planerade att hända framöver. Vi kommer att;

 • Skapa en ny webbplats för klubben vilken skall bli en mer levande plats som hela tiden skall uppdateras kring aktuella klätterhändelser i Göteborgsområdet.
 • Aktivt arbeta för att våra medlemmar får bra rabatter i outdoorbutiker i Goteborg.
 • Vi kommer att sätta tydliga mål för klubben så att alla som känner att man vill vara med och bidra lätt skall kunna se vad som behövs hjälp med.
 • Anordna utedagar både för Bouldring och Sportklättring med tekniktips och hjälp från våra duktigaste klättrare.
 • Anordna bildvisningar och föredrag.
 • Månadsbrev med nyheter kring klättringen i Göteborg och aktuella händelser i klubben.

Men vi vet att det finns mer att göra!

Vi behöver er hjälp med att föreslå saker som skulle ta oss ett steg framåt och bli fler i klubben! Kan vi växa och bli fler kan vi också tillsammans påverka klättringen i Göteborg och Sverige mer och göra sporten mer tillgänglig, roligare och anpassad för alla!

Vi ber er därför skicka in era idéer och synpunkter till oss så fort som möjlig, senast den 26/5. Vi kommer därefter att sätta spaden i jorden och börja jobba mot våra nya mål. Ett jobb där vi kommer behöva er hjälp!

/Styrelsen, Kvibergs klätterklubb

2 svar på ”Var med och ta ett jättekliv framåt med klättringen i Göteborg!

  • 20 april, 2014 kl. 20:47
   Permalänk

   Tack! Riktigt kul att ha er med!!! Givetvis skickar jag info till er omgående.

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *