Kviberg förtydligar kommunikation och kanaler.

Den officiella kommunikationen från Kvibergs Klätterklubb kommer alltid att skickas från styrelsen i klubben eller presenteras på klubbens hemsida. I de avseenden ni eller andra läser om klubben på sociala medier eller liknande kanaler ber vi er granska källan noga. Vi som idrottsklubb har egna kanaler såsom Facebook, Instagram och Twitter (@kvibergsklatter) som vi administrerar. Nyheter och information postas här och innehållet kan alltid betraktas som legitimt med säker källa.

Läser ni någon annanstans om klubben där det citeras enskild medlem eller kommenteras klubbens ställningstagande så är det INTE officiell information och bör därmed också tolkas som hörsägen. Kvibergs Klätterklubb tar avstånd från alla påståenden om vår medverkan, inverkan, avsikter och agenda som inte publicerats av oss själva via våra egna kanaler.

Har du blivit kontaktad av någon som utger sig vara en representant från Kviberg KK och känner dig tveksam?
Kontakta styrelsen!

Om du är en markägare, kommun, myndighet, förening eller om du har en fråga rörande vår verksamhet – hör av dig!

Alla adresser hittar du på kontaktsidan.

Ett tillägg:
Klubben har blivit kontaktad av olyckliga kunder till Klattergoteborgen som inte fått sina varor.
Någon bedriver en nätbutik med försäljning av kläder med en webadress som med gamla sökträffas kan kopplas ihop med Kvibergs klätterklubb. Sidan saknar korrekta kontaktuppgifter och organisationsnummer.
Vi vill förtydliga att klubben inte har något med denna verksamhet att göra.
Är du drabbad hänvisar vi till polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *